Rad sa kompanijama

Rad sa kompanijama

Iskustvo i znanje koje smo odučili da podelimo

Rad na velikim projektima za različite  klijente nam je doneo neprocenjivo iskustvo i znanje koje smo odučili da podelimo  i pretočimo u različite  oblike saradnje. Jednodnevni programi, radionice, kao i konsultantske usluge, namenjene su kompanijama ili manjim kolektivima koji žele da poboljsaju postojeće korisničko iskustvo ali i da edukuju svoje zaposlenene.

01

Discovery workshop

Discovery faza je vrlo važna za razvoj uspešnog proizvoda. Obuhvata prikupljanje i analizu svih značajnih informacija, definiše obim posla ali i otkriva potencijalna ograničenja. Baš iz tog razloga je Discovery workshop jedna od naših najtraženijih radionica koja je u potpunosti prilagodjena potrebama klijenata

02

Konsultacije i edukacija

Edukacija zaposlenih jedan je najvažnijih benefita koje kompanije često ističu. Sa željom da proširimo naš program i vodjeni idejom da pomognemo kompanijama da uspešno primene znanje i edukuju svoje timove, nudimo mogućnost konsultacija, predavanja i razvoja u oblastima UX, dizajna i agilnih metodologija.

03

Recruiting

Znamo da nije lako napraviti dobar tim a jos teže je izabrati pravog kandidata. Proces zapošljavanja je kompleksan i podrazumeva niz faza, a naš akcenat je na tehničkim intervjuima koje pružamo kao još jedan vid usluga. Cilj tehničkog intervjua je da pokaže način razmišljanja potencijalnog kandidata i (njegove) pristupe rešavanju problema. 

Future Lab program

Grupne radionice

Design sprint

Workshop

4 dana

Savršeno rešenje ukoliko želite da brzo i efikasno testirate nove koncepte. Kroz kratak ali intezivan proces, pomoći ćemo vam da kroz realističan prototip, testirate ideje i smanjite rizik od neuspeha. Naša stručnost i fokus na brže rezultate osiguraće da vaša kompanija bude spremna za zahteve tržišta.

Product discovery

PPT + Workshop

1-3 dana

Unapredite svoje ideje i pronadjite rešenja za stvarne probleme korisnika. Kroz ovaj proces, pružićemo vam dublje razumevanje potreba vaših korisnika i pomoći da poboljšate korisničko iskustvo i optimizujete svoje proizvode kako biste ostvarili svoje poslovne ciljeve.

Expert Review

Workshop

Upit

Iskusan tim UX dizajnera pružiće vam sveobuhvatnu analizu vašeg postojećeg websajta ili aplikacije sa ciljem da identifikujemo potencijalne probleme i pružimo vam bolja rešenja. Prikazaćemo jasan uvid i predstaviti smernice i savete koje ćete lako moći da primenite, kako biste poboljšali svoj proizvod i iskustvo korisnika.

Zakaži svoju prvu sesiju

Ako imate pitanja u vezi s našim programom i ponudom, slobodno nam se obratite. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije.

0 +

Godina iskustva

0 +

Online
predavanja

0 +

Uspešnih
polaznika

0 +

Korporativnih
radionica

Nazad na vrh ikonica