Mentorski program

Future Lab program

Izaberite mentora po svojoj meri

Nismo zaboravili koliko je važno da nešto bude “funkcionalno a lepo”pa smo tako uveli i različite vrste konsultacija iz oblasti dizajna, rada na porftolio koji je presudan kada aplicirate za poziciju dizajnera. Nudimo odabir mentora i mogućnost privatnih sesija 1-1.

01

Zašto mentor?

Bez obzira da li se radi o vašem portfoliju ili budućoj karijeri, treba imati jasnu sliku šta želite da postignete. Teško je definisati korake koji nas vode do krajnjeg cilja, a sam početak bez jasnih smernica veliki je izazov, naročito za početnike. To je trenutak u kom mentor igra ključnu ulogu.

02

Odabir mentora

Mentor je osoba koju poštujete, čija je radna etika slična vašoj ili joj barem težite. Zato je važno da izaberete mentora po svojoj meri, koji će vas usmeriti i pomoći da se fokusirate na svoje ciljeve. Ukazaće vam na zamke koje vas čekaju ali i na prilike koje ne smete propustiti.

03

Rezultat

Rad sa mentorom može imati značajne rezultate. To podrazumeva iskren odnos  – mentora i mentija. Osim sto će vas usmeriti i pomoći da definišete trenutne ciljeve, može vam promeniti poglede na oblast koju ste izabrali ili vam osvestiti potencijal koga niste bili ni svesni.

Future Lab program

Mentorske sesije

4
sesije
1 mesec / 1x nedeljno

Osnovni paket

Ova ponuda obuhvata 4 sesije, online u trajanju od sat vremena, jednom nedeljno. Mogu se iskoristiti u periodu od mesec dana od početka programa. Izmedju sesija polaznik ima online podršku mentora putem Slack kanala.

200 eur
8
sesija
1 mesec /2x nedeljno

Super paket

Intezivnije tempo od 8 sesija, online u trajanju od sat vremena, dva puta nedeljno. Mogu se iskoristiti u periodu od mesec dana od početka programa. Izmedju sesija polaznik ima online podršku mentora putem Slack kanala.

360 eur
10
sesija
1 mesec / 2x nedeljno

Duo paket

Mogućnost rada u paru. Intezivniji tempo od 10 sesija, online u trajanju od sat vremena, dva puta nedeljno. Može se iskoristiti u periodu od mesec ipo dana od početka programa. Cena paketa je po osobi.

400 eur
Zakaži svoju prvu sesiju

Ako imate pitanja u vezi s našim programom i ponudom, slobodno nam se obratite. Tu smo da vam pružimo sve potrebne informacije.

0 +

Godina iskustva

0 +

Online
predavanja

0 +

Uspešnih
polaznika

0 +

Korporativnih
radionica

Nazad na vrh ikonica